Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

26 juny 2006

Oposicions: ja s’acaben

Filed under: Oposicions @ 22:25

Aquest ha estat el primer cap de setmana des del 13 maig en el que he gaudit de dos dies de festa i relax, abans d’encarar el darrer dia del tribunal de les oposicions Han estat 5 setmanes en les que he tingut molta feina extra i en les que m’ha tocat treballar els dissabtes tot el dia fins tard i, per tant, només comptava amb el diumenge com a dia de descans. No estic acostumat a aquest ritme frenètic. No m’agrada anar tan accelerat i amb tan poc temps per organitzar-me. Sóc lent i necessito el meu temps.

Tenia moltes ganes d’albirar el final d’aquests dies de tribunal, primer van ser les inacabables correccions escrites i després d’aquests dies en els hem tingut que llegir les programacions dels supervivents i escoltar després la seva defensa. Haig de reconèixer que alguns dels opositors han estat molt bons i que m’han aportar excel·lents idees que espero poder aplicar a les meves classes del proper curs. En tinc una bona llista Però avui ja hem acabat i ja tenim les notes posades, malgrat que encara no estan publicades. Ja només resta recollir i baremar els mèrits dels aprovats i fer el tancament del tribunal.

Demà torno a l’escola a la que no m’acosto des del comiat dels alumnes de dijous. M’esperen quatre dies de Claustre, Consell Escolar, reunions de cicle, recollida de la classe, o sigui, bàsicament tancar el curs i començar a preparar el proper, que es preveu si més no diferent amb tot el tema de la sisena hora.

 2 Comments »

  1.   Ricard — 27 juny 2006 @ 19:32    Respon

    Laura, al tribunal hi havia 120 opositors, alguns no es van presentar ni a la primera prova i alguns altres es varen retirar aquell primer dia. En quedaven una mica més d’un centenar. Van passar la primera prova 39. Un d’ells no va presentar la programació. Dels 38 que han fet la segona prova n’han aprovat 26.
    Algunes consideracions: la primera part és la més difícil, però si es supera aquesta primera part hi ha moltes possibilitats de passar la segona. En aquesta part és important tenir una programació treballada per un mateix i ben elaborada. Tots els opositors que han presentat una bona programació han passat. És lògic que si l’has treballat bé, la puguis defensar de manera convincent.

  2.   Ricard — 27 juny 2006 @ 19:34    Respon

    Ferran, m’alegro que llegeixes el meu bloc. Ja m’avisaràs quan et decideixis a obrir-ne un.
    Nosaltres publiquem les llistes demà juntament amb tots els tribunals d’naglès, però hi ha tribunals d’altres especialitats que ja les han publicat avui. Que hi hagi sort!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2018 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php