Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

7 juliol 2007

L’anglès, quan s’ha de començar el seu aprenentatge?

Filed under: Anglès,Opinió @ 22:01

 Fa temps que en el si del Departament d’Educació hi ha una corrent d’opinió a favor de que com més aviat s’inicia l’aprenentatge d’una llengua estrangera molt millor per la seva assimilació. També ja fa temps que com a mestre d’anglès, idea que comparteixo amb d’altres companys de professió, crec que això no és exactament així. L’aprenentatge d’un idioma depèn de factors molt diferents a l’edat.

Ahir a directe.cat van publicar una notícia referent als resultats d’una investigació que s’ha presentat al Parlament que està en la línia de pensament que fa temps que defenso. Espero que els que han de prendre les decisions sobre la política educativa del nostre país els escoltin o al menys els tinguin en compte i deixin de fer demagògia amb l’ensenyament de l’anglès. Ja està bé que vulguin que aquest millori, però potser abans cal millorar altres aprenentatges més bàsics.1 Comment »

  1.   Petjada — 9 juliol 2007 @ 17:09    Respon

    Desgràciadament la demagogia està a l’ordre del dia, i no només per part dels polítics i mitjans de comunicació, sinó, a vegades, també des dels equips directius de les escoles que consideren que impartir anglès des de P-3 és fer pujar la categoria del centre (sigui públic o no).
    El que cal garantir per damunt de tot és que si es fa sigui amb unes bones condicions, optant amb recursos humans i materials suficients. Lamentablement no sempre és així per molt preparats que estiguem els professionals.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2018 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php