Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

25 febrer 2008

L’anglès a Educació Infantil ?

Filed under: Anglès,Opinió @ 7:17

Dissabte al matí al Centre Cultural La Bòbila de l’Hospitalet una conferència sobre l’anglès a Educació Infantil, la nova tendència del Departament.

Hi ha estudis que demostren la importància de començar l’estudi d’idiomes com més aviat millor. Segurament seria millor parlar de la importància de la immersió en idiomes en aquestes edats primerenques que no pas de l’estudi, ja que no podem considerar que els alumnes de tres any estudiïn idiomes.

¿Però realment els alumnes de 3 anys que escolten anglès amb molta sort 90 minuts a la setmana podem considerar que estan immersos en un nou idioma?

¿Realment això serà tan útil com pretenen? Personalment tinc els meus dubtes.

 2 Comments »

  1.   Jose Martín — 25 febrer 2008 @ 19:42    Respon

    Seria més profitós pels alumnes de P-3 passar més hores jugant amb els seus pares i cantar cançons en anglès, si volen, que escoltar una hora setmanal una “teacher” que els ensenya els colors i aquestes cançons.

    No entenc la obsessió per l’anglès.

  2.   Ricard — 25 febrer 2008 @ 20:42    Respon

    Sóc mestre d’anglès i tampoc entenc aquesta obsessió per l’anglès en els darrers temps. Suposo que és una pressió dels empresaris que volen treballadors amb bon domini de l’anglès.
    I sobre ensenyar anglès a P-3, poc a dir. Crec que els nens de 3 anys no tenen cap necessitat d’anar a l’escola i molt menys d’aprendre anglès.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2018 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php