Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

3 octubre 2008

Auxiliar de conversa

Filed under: Anglès,Fragments d'escola,Recursos @ 20:18

Aquest curs gaudirem a l’escola d’una auxiliar de conversa procedent dels Estats Units. Estem il·lusionats i creiem que en podrem treure un gran profit.

Aquesta setmana ho he explicat als alumnes i el dijous va venir a conèixer el centre. Varem fer la visita turística habitual pels diferents espais de l’escola i vaig procurar presentar-la a tothom, encara que sempre queda algú per ser presentat. Tampoc és massa problema ja que hi haurà prou temps fins el mes de maig. També és evident que en aquest primer dia varen quedar moltes coses al tinter. Però al menys varem determinar l’horari que farà i una mica del que farem el primer dia de classe, el proper dilluns. Tindrem molt temps per endavant per anar concretant.

On va causar gran expectació va ser al pati. Una gran part dels alumnes s’hi apropava i intentaven com podien fer alguna pregunta. Des de la visita, noto en els alumnes per una banda una certa expectació i curiositat (no paren de preguntar detalls del que farem, de si estarà a la seva classe i quan, ….) i per altra banda, temor de si seran capaços d’entendre-la quan parli amb ells i si seran capaços de comunicar-se amb ella.

A l’escola ens agafem aquesta oportunitat com un gran repte per millorar l’expressió oral en anglès dels nostres alumnes. Ja veurem si ho aconseguirem.3 Comments »

 1.   JRoca — 3 octubre 2008 @ 20:56    Respon

  Pel que veig estan motivadíssims i això ja és un pas important per aprendre molt més i si hi veuen utilitats reals està clar que l’experiència serà exitosa, ja ho explicaràs.
  Salut

 2.   Ricard — 4 octubre 2008 @ 18:35    Respon

  Of course aniré explicant la experiència.

 3.   ricard — 5 octubre 2008 @ 7:16    Respon

  No crec que la imposició del des-Govern Valencià d’impartir Educació per a la Ciutadania en llengua anglesa tingui per objectiu ajudar a la millora de l’aprenentatge de l’anglès. L’objectiu és enfonsar aquesta matèria en la que el PP no està d’acord.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2018 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php