Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

20 octubre 2008

Una decepció

Filed under: Anglès,Fragments d'escola @ 21:56

Els alumnes estaven expectants i feia dies que a cada classe d’anglès preguntaven per la Jas, la noia que havia ser la nostra auxiliar de conversa al llarg d’aquest curs. Ens va venir a conèixer i a presentar-se el dijous 2 d’octubre i havia de venir i entrar a les classes el dimarts 7.

Era l’hora i no arribava. Vaig començar les classes de la jornada i vaig deixar dit que m’avisessin si arribava. Però al final del dia encara no havia vingut i tampoc teníem cap notícia d’ella. Estava una mica preocupat pensant que li podia haver passat alguna cosa. Un cop a casa li vaig enviar un e-mail que em va contestar d’immediat. Al matí s’havia confós de tren i un cop es va donar compte va tornar cap a casa, però la sorpresa va ser majúscula quan vaig llegir que se li estava fent molt feixuga la seva adaptació al país hi havia decidit tornar a Califòrnia, casa seva.

Vaig contestar l’e-mail tractant d’animar-la i l’endemà vaig informar al Servei de Llengües del Departament. Ells també tractarien de posar-se en contacte amb ella.

Han passat els dies i ningú ha rebut cap resposta de l’auxiliar de conversa. Suposem que ha tornat al seu país i a nosaltres ens ha deixat amb un pam de nas. Encara que pensant-ho, és millor que marxi abans de començar la seva tasca a l’escola que amb aquesta ja un cop començada.
Ara bé, segur que hi ha una millor forma de fer-ho. Els alumnes ja ho saben i ara restem a l’espera de tenir sort i poder gaudir d’aquesta bona oportunitat en una propera ocasió.No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2018 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php