Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

20 Juliol 2009

Mini-PC

Filed under: Fragments d'escola,TIC @ 21:36

 

Després de força temps ( des del novembre) amb la temptació de comprar un mini-pc amb la intenció d’utilitzar-lo com a eina de treball a l’escola, el vaig comprar allà pel mes de març. Vaig trigar perquè dubtava de la seva possible utilitat. Igual era un simple caprici d’un gadget tecnològic més que
acabaria arraconat.

Bàsicament la meva idea és deixar de banda la utilització de papers i tenir en aquest petit aparell tot el que necessito pel meu dia a dia a l’escola.

Finalment em vaig comprar un Acer amb Linux. Vaig escollir Linux ja que aquesta serà la única manera d’acostumar-me a ell. Mentre tingui màquines amb Windows no treballaré amb Linux i fa temps que tinc ganes de conéixer aquest sistema operatiu. De moment no m’està resultant gens fàcil. En el Windows ja sé tot el que m’interessa on està però en el Linux em tinc que buscar la vida, i sobre tot, el tema
d’instal·lacions i d’actualitzacions m’està resultant una mica feixuc. Però ja se sap, paciència i a poc a
poc. Tot es farà de mica en mica.

De moment, l’he fet servir poc a l’escola, fonamentalment en algunes reunions i també l’he provat en algunes classes. La meva intenció era familiaritzar-me en el seu funcionament al llarg de l’estiu i ves per on fa un parell de dies que tinc l’ordinador de sobretaula a la UVI i ha estat un molt bon recurs disposar d’aquest mini.

¡Quan pensava que igual m’havia gastat els diners per res, l’obligació de començar a utilitzar-lo m’està fent replantejar que igual, fins i tot, he fet una bona compra!

 

 2 Comments »

  1.   Fab — 20 Juliol 2009 @ 22:28    Respon

    a mi el mini-pc no m’agrada! massa petit…quant val un mini-pc?

  2.   Ricard — 21 Juliol 2009 @ 7:04    Respon

    Està clar que és massa petit, per treballar-hi massa hores seguides. Treballo normalment amb el de sobretaula. Aquest només hauria de servir per tasques puntuals en el lloc de feina.
    Em va costar 200 € amb 1Gb de RAM i 160 de disc dur.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2019 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php