Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

10 Agost 2011

Tres blocs i una mica d’història

Filed under: Fragments de bloc @ 22:03

Tot començava a l’agost de 2005, tot just ara fa 6 anys.

De sempre m’ha agradat escriure i ho he fet sovint, però a vegades amb poca constància. Els blocs em va semblar una bona oportunitat per conrear aquesta afecció. I va estar una molt bona pensada. En aquest temps hauré publicat al voltant d’un miler d’articles.

Vaig començar en l’antiga plataforma de blocat, sota el nom de Fragments Nocturns ja que la nit és l’hora en que habitualment m’assec davant de l’ordinador i escric. M’hi trobava a gust en aquesta plataforma. En alguns moments que no funcionava massa bé vaig resistir. M’agradava molt això del puntcat, però darrerament hi havia molt spam i vaig decidir abandonar i passar-me a blogger com molt altre gent havia fet abans. Però fa un parell de mesos vaig rebre un correu sorpresa des de blocat. Canviaven de nom, a partir d’ara serien blogcat, però no només això, sinó que també introduïen un importat canvi en el sistema de gestió dels blocs migrant a la coneguda plataforma WordPress. Així desapareixia tot l’spam anterior i a més a més permetria una millor gestió dels blocs.

Em sabia greu haver marxat de blocat i vaig començar a rumiar què fer: si tornar o no tornar.

La meva primera idea era escriure sobre el meu dia a dia a l’escola i sobre les meves curses i excursions, però de mica en mica el ventall de temes s’ha anat ampliant. El bloc s’ha convertit en un espai molt eclèctic on hi cabia de tot amb escrits sobre gairebé qualsevol cosa que em passava pel cap.

Finalment he decidit gestionar tres blocs i especialitzar-los:

  • Reconvertir el Fragments Nocturns en Fragments d’Escola exclusivament per temes educatius i dos blocs a blogger:
  • Fragments de camins i curses per les meves curses, excursions i petits viatges i visites a diferents racons,
  • Fragments personals on expressar les meves opinions sobre tot lo diví i lo humà.

Ara em queda la tasca per la que m’agafaré temps de traslladar els antics escrits al bloc corresponent. No tinc pressa ho aniré fent amb tranquil·litat.

camins

Fragments de camins i curses

fragments

Fragments personalsNo Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2019 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php