Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

15 Octubre 2011

English Games

Filed under: Recursos @ 17:58

Cercant un recurs per una classe d’anglès vaig topar amb bloc English Flash Games for learning Vocabulary que m’ha semblat prou interessant i que de ben segur que pot ser útil ja que presentar recursos senzills i molt assequibles per poder treballar amb alumnes de primària. De moment ho he utilitzat en la classe de quart per jugar al hangman i ha anat prou bé. Ho he afegit en el bloc de cicle mitjà per tal que també puguin treballar-ho des de casa.No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2019 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php