Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

19 Maig 2013

Retorn al passat

Filed under: Opinió @ 6:20

Com molt bé ha mostrat el diari Ara en l’edició del dissabte 18 de maig, retornem al passat, a l’època del blanc i negre: revàlides, castellà, història igual per a tothom i imposat des de la capital del Regne, la Reconquesta, els Reis Catòlics, la Literatura Castellana en exclusivitat, ….

Ben aviat els crucifixos tornaran a presidir les aules, juntament amb les fotos dels nostres governants i començarem la jornada escolar cantant, alegres, l’himne nacional. En lloc de les competències bàsiques tornarem a ensenyar als nostres alumnes l’orgull de ser espanyols. Després de contemplar com són capaços d’homenatjar la “División Azul” sense que passi res escoltar segons quines manifestacions en els líders del PP em fa agafar por. Cap on ens condueix aquest gent tot brandant la seva majoria parlamentària ?

Estic segur que ells poden anar cantant missa que a les escoles seguirem el nostre camí. Les seves lleis no ens faran pas canviar en el que sabem que hem d’ensenyar als nostres alumnes. Els governants pensen que les escoles es canvien a cop de llei, però estan ben equivocats. Les escoles es canvien amb la feina del dia a dia dels mestres i amb la pròpia reflexió sobre aquesta feina diària.

Aneu perdent el temps fent una llei rere l’altra amb la ens voleu retornar cap el passat que nosaltres seguirem treballant pel futur dels nostre alumnat i dels nostres ciutadans.1 Comment »

  1.   Pons — 23 Maig 2013 @ 7:14    Respon

    Sort que hi ha mestres que tenen sentit comú, no pas com segons quins ministres…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2019 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php