Fragments d'escola


         Escrits i opinions sobre l'educació i el món de l'escola

23 Desembre 2013

Aula global

Filed under: Fragments d'escola @ 20:09

De cop i volta deixa de funcionar el projector de la PDI de l’aula d’angles. Després de fer les oportunes comprovacions i de consultar el manual del model de projector arribem a la conclusió que es tracta de la bombeta. Ja és la segona vegada que ens passa en aquesta aula.  Aquest va ser el primer espai de l’escola on es va instal·lar aquesta tecnologia. I malgrat que sembla que va ser ahir, d’això ja en fa un munt de cursos. A hores d’ara i des de ja fa un temps en disposem a totes les aules del centre amb o sense PDI.

Fem una cerca per Internet per trobar el recanvi més econòmic i el demanem. Aquests recanvis no baixen de 120-140 €, els més econòmics i suposen una despesa important pels minvats pressupostos de les escoles després de totes les retallades que hem patit, tot i no comprar les bombetes originals de l’aparell.

Amb poc menys de dues setmanes ja torno a tenir el projector en funcionament. Però la sorpresa ha estat que la bombeta ha vingut de Praga. Estic fent classes en una autèntica aula global: és l’aula d’anglès, el projector és de la comunitat valenciana degut a que per una averia en el mateix quan encara estava en període de garantia ens van canviar l’aparell i per la nostra sorpresa ens en van posar un que porta en lletres ben grans Conselleria d’Educació de la Generalitat de la Comunitat Valenciana, i ara la bombeta que dóna llum a aquest projector ha vingut de Praga. Treballo en una aula totalment global.

PojectorNo Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2019 Fragments d'escola   Powered by WordPress MU    Hosted by blog.cat - la xarxa de blogs del Racó Català
css.php